RADIO VARGEN 5 APRIL

Gott och blandat i dagens avsnitt!

I bild: Vargen Kettil och superstjärnan Ingrid

Samtalet tar många intressanta vändor när Kettil, Ingrid och Klara sitter i studion. Vi börjar med att prata om alla dessa dagar! Morotens dag, kärlekens dag, autismdagen, långfredagen, dymmelonsdag, påskdagen och ännu fler. Inte lätt att hålla ordning i kalendern. Förhoppningsvis kan vi ge lite klarhet.

Det vi ville fokusera mest på denna veckan var intressanta och framförallt goda nyheter. Det är lätt att känna sig överväldigad av alla nyheter i tidningen, på nätet och i TV-rutan. Mycket av informationen vi får idag är dyster och sorglig. Därför vill vi lyfta fram alla goda, härliga och glada nyheter som inte verkar få lika mycket utrymme.

Vi delar med oss av goda nyheter i sportens värld och vi lyfter fram framgångar inom forskning och miljöarbete.

Har du några goda nyheter som du vill dela med dig av? Hör gärna av dig till oss här i kommentarerna, på Ork & Idés instagram eller skicka ett mail till .

Ni alla kära lyssnare får även jättegärna berätta om hur ni idrottar och motionerar. I ett kommande avsnitt tänkte vi prata om just rörelse och idrott på lika villkor för alla, oavsett funktionsvariation .


Med i studion: Kettil, Ingrid och Klara


Önskelåtar

  • Waterloo- ABBA
  • Habba Habba Zoot Zoot – Caramba
  • Happy – Pharrell Williams

LÄS MER

https://8sidor.se/kultur/2024/04/manga-koper-gamla-skivor/

HÄR KAN DU LÄSA OM TRENDEN MED CD-SKIVOR

https://8sidor.se/sport/2024/03/ebba-arsjo-vann-varldscupen/

HÄR KAN DU LÄSA OM EBBA ÅRSJÖ SOM ÄR PARAIDROTTARE